JDR BVBA

Contacteer ons!
050 95 06 06

Contact

Uw kamers in een mum van tijd opgefrist.

Gezwind uw interieur laten behangen in Brugge met JDR Schilder- en Decoratiewerken.

Bedek uw kale muren of vervang dat jaren 50-bloemetjesbehang met een nieuw en fris behangsel. JDR Schilder- en Decoratiewerken steekt graag de borstel in de emmer behanglijm voor u! Schakel ons in om al uw behangwerk vlot uit te laten voeren, of u nu uw huis wil optooien of een kantoor wilt laten afwerken.

Wij bieden u een omvangrijke catalogus aan met verschillende motieven die we voor u kunnen aankopen. Wij werken samen met een professionele en regionale groothandel. Niet zeker welk behang passend is in uw interieur? U kunt ook advies bij ons inwinnen over de beste combinaties in uw persoonlijke wooncontext. Gezamenlijk puzzelen we aan het perfecte totaalplaatje!

JDR Schilder- en Decoratiewerken staat garant voor een vriendelijke en uitstekende dienstverlening. Reken erop dat wij altijd hoogwaardige en duurzame materialen gebruiken. Verder kunnen wij ook meer voor u doen dan enkel behangen. Wij brengen graag ook een nieuw likje verf aan waar dat nodig is. Denkt u erover om uw ramen of uw gebouw te verfraaien? Vraag bij ons gerust naar de mogelijkheden.

Huur JDR Schilder- en Decoratiewerken in om uw interieur te laten behangen in Brugge. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch. Wij zijn de hele dag door bereikbaar.