JDR BVBA

Contacteer ons!
050 95 06 06

Contact

Wij staan voor u paraat met onze borstels!

Eersteklas binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in Brugge.

Huur JDR Schilder- en Decoratiewerken in voor al uw schilderwerken, bij u thuis of voor uw bedrijf. Wij bezorgen allerhande binnen- en buitenoppervlaktes een nieuw likje verf. Zowel muren, vensters, deuren, plafonds en behang binnenshuis als façades, dakgoten, gevels, houtwerk en raamstijlen buitenshuis nemen wij graag onder handen. Met gepaste en hoogwaardige materialen voor elk oppervlakte en met uitgebreide kennis ter zake geven wij uw woning of winkel een frisse teint.

JDR Schilder- en Decoratiewerken zet zich in voor een vriendelijke en klantgerichte service. Een onberispelijke afwerking van uw project, daar streven wij naar. De verven die we gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en enkel te verkrijgen in de professionele groothandel. Bovendien kunt u ons raadplegen voor deskundig kleuradvies. Zo bent u ervan verzekerd dat u de geschikte verf kiest voor uw context.

Misschien heeft u nog wel meer plannen voor de opsmuk van uw woning dan enkel een opfleurende schilderbeurt? JDR Schilder- en Decoratiewerken legt zich ook toe op behangklussen en het leveren van verschillende decoraties. Check onze andere webpagina’s voor meer informatie!

Vertrouw uw binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in Brugge toe aan JDR Schilder- en Decoratiewerken. U kunt ons via het contactformulier of telefonisch contacteren, de hele dag door.